Over T-MAN

T-MAN is een bemiddelingsbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van starters en vakkrachten in de bouw en techniek. Met behulp van ons grote netwerk en onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om met de nodige voortvarendheid uw personeelsbehoefte in te vullen. Wilt u meer weten of over de diensten die wij aanbieden? Neem dan hier een kijkje.

Onze aanpak

Arbeidsbemiddeling gaat in essentie om keer op keer een succesvolle match tussen kandidaat en opdrachtgever tot stand te brengen. Als bemiddelaar in bouw en techniek weten wij als geen welke vaardigheden en vereisten voor welk type functie benodigd zijn en welke kandidaat daarvoor het meest geschikt is. Onze persoonlijke benadering, toewijding en betrokkenheid, en open en duidelijke manier van communiceren is kenmerkend voor onze resultaatgerichte aanpak richting zowel kandidaat als opdrachtgever.

Personeel gezocht?

Bent u werkgever en dringend op zoek naar gekwalificeerd technisch personeel voor een korte periode, een tijdelijk project of voor langere termijn? Wij bieden een breed scala aan diensten en kunnen daardoor altijd in uw wensen en behoeften voorzien. Neem vrijblijvend contact met ons en geef uw wensen aan ons door. Dan gaan we direct voor u aan de slag.

Werkzoekend?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw of techniek? Bekijk hier dan al onze vacatures. Staat je baan er niet tussen. Geen nood! Je kunt ook een open sollicitatie versturen. Zodra er een geschikte vacature voorbij komt, dan nemen wij direct contact met jou op.