Detachering

Wil je voor langere tijd voor verschillende opdrachtgevers werken, en daarbij verzekerd zijn van een vast inkomen? Ga dan voor werken op detacheringsbasis.

Wat is detacheren?

Werken op detacheringsbasis betekent – net als bij uitzenden – dat je als werknemer in dienst bent van T-MAN maar wordt uitgeleend aan een van onze opdrachtgevers. Dit is veelal voor langere tijd en meestal op projectbasis. Wij zijn dus jouw juridisch werkgever en dragen dus zorg voor de tijdige betaling van jouw salaris, afdrachten premies etc. De inlener (= het bedrijf waar je gaat werken) is verantwoordelijk voor het toezicht en begeleiding op het werk.

De voordelen van werken op detacheringsbasis via T-MAN

Bij gedetacheerd werken word je op flexibele basis te werk gesteld, maar ben je tevens verzekerd van een vast contract en dus van een vast inkomen iedere maand. Doordat het werk tijdelijk c.q. op projectbasis is, kun je in relatief korte tijd bij veel bedrijven kennis en werkervaring opdoen, en daarmee je marktwaarde vergroten. Je profiteert bovendien vaak van allerlei gunstige arbeidsvoorwaarden.

De voordelen op een rijtje:

  • Je hebt een detacheringscontract en dus de zekerheid van een vast contract en dus inkomen. Ook als er geen werk is;
  • Als het project/werk bij een bedrijf stopt, kun je vaak weer snel ergens anders aan de slag;
  • Werken op detacheringsbasis is een mooie opstap naar een vaste baan;
  • Je kunt door de flexibiliteit bij verschillende bedrijven kennis en ervaring op doen;
  • Een ideale cv builder en je verhoogt je marktwaarde;
  • Verzekert van een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden.

Aan de slag!

Bekijk al onze vacatures hier. Je kunt direct solliciteren. Heb je nog geen passende vacature gevonden, dan kun je ook een open sollicitatie naar ons toe sturen.