Certificering

Ons land kent wet- en regelgeving omtrent eerlijk, gezond en veilig werken waar arbeidsbemiddelaars zich aan dienen te houden. Als ondernemer bent u zelf verantwoordelijk met een bureau zaken te doen die deze wet- en regelgeving respecteert en naleeft.

Het is daarom goed om te weten dat T-MAN samenwerkt met een betrouwbare en volledig gecertificeerde backoffice partner, met jarenlange ervaring en een uitstekende reputatie. U kunt er zodoende op vertrouwen dat alle backoffice zaken zoals de salaris- en loonadministratie, afdrachten van belastingen en premies, contractbeheer, digitale arbeidsovereenkomsten en online urenregistratie met de grootste zorg worden uitgevoerd.

Alle certificeringen – en dus kwaliteitswaarborgen – zetten we hieronder nog even kort voor u op een rijtje.

Lid van de NBBU

Onze backoffice partner is lid van de Nederlandse Bond voor Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU). Als lid van voorgenoemde brancheorganisatie voldoen zij aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van administratie en organisatie.

T-MAN past dan ook de NBBU-cao voor Uitzendkrachten 2014-2019 toe. De toepassing van deze CAO biedt duidelijkheid alsook concrete voordelen voor de inlener. Zo biedt de AOW-regeling o.a. de mogelijkheid om de werkzaamheden van uitzendkrachten, na hun pensioengerechtigde leeftijd, op flexibele basis bij u voort te zetten. De NBBU-cao hanteert daarnaast het ‘loonverhoudingsvoorschrift’. Dit houdt in dat uitzendkrachten recht hebben op hetzelfde loon als vaste medewerkers. Dit voorkomt ongelijkheid op de werkvloer.

NEN 4400-1 gecertificeerd & SNA-keurmerk

T-MAN voert het SNA-keurmerk. Dit keurmerk is het resultaat van een positieve NEN-4400 inspectie bij onze backoffice partner. De Stichting Normering Arbeid (SNA) controleert o.a. op de aangifte en afdracht van (in Nederland) verschuldigde loonheffingen en omzetbelasting, maar ook dat loonbetaling niet in strijd is met de Wet minimumloon en minimumvakantiebijslag. Het gecertificeerde SNA-keurmerk geeft u – als inlener – de zekerheid dat u zaken doet met een betrouwbare partij.

Op de website van de SNA (Stichting Normering Arbeid) kunt u nagaan dat onze backoffice partij aan deze norm voldoet.

VCU-gecertificeerd

T-MAN mag meevaren op het VCU ceritifcaat van onze backoffice partij. VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en komt voort uit VCA. VCU-certificatie is bedoeld voor bedrijven die personeel uitzenden naar VCA-gecertificeerde bedrijven. Die bedrijven voeren werkzaamheden uit met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Het VCU-certificaat geeft blijk dat ons VG-beheersysteem (VG= veiligheid en gezondheid) op orde is.