Onze diensten

Onze diensten bestaan uit het invullen van uw personeelsbehoefte. U zoekt gekwalificeerd personeel voor een technische vacature? Bij voorkeur een kandidaat met de nodige werkervaring en goede referenties. Wilt u dit proces helemaal zelf uitvoeren? Met andere woorden; wilt u zelf geld en tijd investeren waarbij de uitkomst op het vinden van een geschikte kandidaat gering is?

U kunt daarentegen ook besluiten om een arbeidsbemiddelaar in de hand en daarmee uw kansen op succes aanzienlijk te vergroten.

Als intermediair in de bouw & techniek hebben wij zeer waarschijnlijk al een geschikte kandidaat in onze database voor u klaar staan. Zo niet, dan gaan we direct op zoek naar een kandidaat voor een technische functie. Kortom, een goede kandidaat kan vaak direct of anders snel aan u worden voorgesteld.

flexibiliteit
Zoekt u naar meer flexibiliteit binnen uw organisatie? Of wilt u juist medewerkers voor langere periode aan u binden? Dankzij onze brede aanbod aan diensten, zijn wij altijd in staat om een snelle en passende oplossing te bieden voor uw personeelsbehoefte.

vragen ?
Wilt u meer informatie ontvangen? Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag meer over onze dienstverlening en de uitgebreide mogelijkheden. Hieronder treft u tevens een paar links aan, waarin u meer informatie aantreft over onze diensten. Bovendien kunt ook online een vacature bij ons aanmelden. Dan gaan wij voor u aan de slag.

Uitzenden

Meer over
uitzenden

Detacheren

Meer over
detachering

Werving & Selectie

Meer over
werving & selectie

Payroll

Meer over
payrolling