Uitzenden

Inleiding

Heeft u tijdelijk extra personeel nodig in de bouw of techniek? Is daarbij snelheid en flexibiliteit gewenst? Bijvoorbeeld om ziekte, vakantie, reorganisatie of piekwerkzaamheden op te vangen? Het inhuren van arbeidskrachten op uitzendbasis biedt dan uitkomst voor u.

Wat is uitzenden?

Uitzenden is het ter beschikking stellen van flexibel personeel bij uw bedrijf op uitzendbasis. De kandidaat die ter beschikking wordt gesteld werkt op basis van een uitzendcontract. Dit staat ook wel bekend als een uitzendovereenkomst.

Op basis van flexibele uren per week en een van tevoren overeengekomen tarief zal de flexkracht bij u te werk worden gesteld. Het uitzendcontract zal worden beëindigd als de werkzaamheden zijn voltooid. Uitzendwerk is meestal van korte duur, maar het is echter ook mogelijk om een kandidaat voor langere tijd uit te zenden. In dat geval bouwt de uitzendkracht steeds meer rechten op, waaronder de opbouw van pensioen.

Hoe werkt het?

Heeft u behoefte aan tijdelijk extra mankracht? Maar weet u alleen nog niet precies hoeveel werk er is en voor hoe lang? Wij kunnen u daarbij helpen. Meld uw vacature dan bij ons aan en wij gaan direct voor u aan de slag bij het zoeken naar een geschikte kandidaat.

Na selectie van de juiste kandidaat, treedt de uitzendkracht op flexibele basis bij ons in dienst. De uitzendkracht wordt hierna aan u ter beschikking gesteld. Wij verzorgen ook uw gehele administratie. U heeft dus geen omkijken meer naar de loonbetaling, de personeelsadministratie en afdrachten van de premies. U draagt alleen zorg voor de begeleiding en toezicht op de werkvloer.

Voordelen van uitzenden via T-Man

  • Kostenbesparing: u betaalt uitsluitend voor de gewerkte uren;
  • Flexibele inzet van (tijdelijk) personeel;
  • De uitzendkracht staat niet op uw loonlijst;
  • Wij dragen alle werkgeversverplichtingen;
  • Wij verzorgen de gehele werving en (voor)selectie van de kandidaten;
  • Online urenregistratie;
  • Wij betalen de salarissen wekelijks of vierwekelijks of maandelijks;
  • Een verlengde proefperiode is mogelijk;
  • Een beperkte opzegtermijn.

Vragen?

Wilt u meer informatie ontvangen over het uitzenden of heeft u vragen over het uitzenden? Neemt u dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.

Wilt u dat wij direct voor u aan de slag gaan bij het zoeken naar een geschikte kandidaat? Meld uw vacature dan bij ons aan.