Werving en Selectie

Inleiding

Bent u op zoek naar een vaste en geschikte medewerker die u zelf in dienst wenst te nemen? We kunnen u van dienst zijn met de werving en selectie in de bouw en techniek.

Wat is werving & Selectie?

Werving en selectie is het aantrekken, werven en selecteren van geschikte en gemotiveerde kandidaten voor een bepaalde functie. De kandidaat die uiteindelijk wordt geselecteerd voor een openstaande functie, treedt direct bij u in vast dienstverband.

Hoe werkt werving & selectie via T-MAN?

U bent op zoek naar een geschikte kandidaat voor een openstaande vacature in de bouw of techniek? U hebt daarentegen geen zin om de nodige tijd, energie en kosten te steken in de zoektocht naar een geschikte kandidaat? Wij kunnen u deze zorg uit handen nemen. Als intermediair in de bouw en techniek kunnen wij u helpen bij het werven en selecteren van nieuw personeel.

Meld uw vacature bij ons. Wij gaan dan direct voor u aan de slag bij het werven en selecteren van de geschikte kandidaat. U betaalt ons alleen een werving & selectie fee bij een geslaagde match (no cure, no pay).

Voordelen van uitzenden via T-MAN

  • Kostenbesparing: u bespaart op advertentie- en wervingskosten;
  • Tijd- en energiebesparing: u hoeft geen CV’S minutieus door te spitten of sollicitatiegesprekken te voeren;
  • Wij dragen in overleg met u zorg voor het opstellen en plaatsen van de vacature en functieprofiel;
  • Wij maken een eerste (voor)selectie en dragen op basis van eerste gesprekken geschikte kandidaten aan u voor die voldoen aan uw wensen en behoeften;
  • U betaalt alleen bij een geslaagde match (no cure, no pay);
  • Focus & kwaliteit: Wij hebben een groot netwerk van kandidaten en opdrachtgevers. We kunnen daardoor met de nodige voortvarendheid de beste kandidaten leveren.

Interesse?

Wilt u meer weten over werving en selectie, of wilt u dat wij direct voor u aan de slag gaan bij het zoeken naar een geschikte kandidaat? Meld uw vacature dan bij ons aan.

U kunt ook vrijblijvend contact met ons opnemen.