Uitzenden

Wil je snel aan de slag en in korte tijd veel ervaring op doen bij een of meerdere van onze opdrachtgevers. Ga dan voor uitzenden.

Wat is uitzenden?

Als uitzendkracht ben je een werknemer die in dienst is van T-MAN maar op tijdelijke basis wordt uitgeleend aan een van onze opdrachtgevers. Als uitzendkracht werk je op basis van een zogenaamd uitzendcontact. Ook wel bekend onder de noemer: uitzendovereenkomst of een overeenkomst op basis van een uitzendbeding.

Het uitzendcontract zal worden beëindigd als de werkzaamheden zijn voltooid. Uitzenden is meestal van korte duur. Maar je kunt ook voor langere tijd worden uitgezonden. Je bouwt dan steeds meer rechten op.

De voordelen van werken als uitzendkracht

Als uitzendmedewerker ben je via T-MAN op flexibele basis aan het werk bij een van onze opdrachtgevers. Vanwege de flexibiliteit kun je in relatief korte tijd bij verschillende bedrijven de nodige kennis en ervaring op doen. Ook bedrijven leren jou zodoende kennen. Dit biedt weer kansen voor de toekomst. Zoals zicht op een vaste baan!

Jouw voordelen op een rijtje:

  • Werken op uitzendbasis is een mooie opstap naar een vaste baan;
  • Als het uitzendwerk stopt, kun je vaak weer snel ergens ander aan de slag;
  • Door de flexibiliteit, kun je bij veel bedrijven kennis en ervaring op doen;
  • Je valt onder de NBBU-CAO. Je bent daardoor verzekert van een goede CAO en arbeidsvoorwaarden;
  • Je krijgt persoonlijke begeleiding van ons.

Ga aan de slag!

Bekijk al onze vacatures hier. Je kunt direct solliciteren. Heb je nog geen passende vacature gevonden, dan kun je ook een open sollicitatie naar ons toe sturen.