Werken voor T-MAN

Een leuke, passende en uitdagende baan voor je vinden in de bouw of techniek, waardoor je elke dag weer met plezier naar je werk toe gaat. Dat is waar wij iedere dag weer voor gaan. Of het nu gaat om vast of tijdelijk werk. Als intermediair voor de bouw en techniek staan wij jou in dit proces ten dienste om dit doel te bereiken.

Als werkzoekende zijn er verschillende mogelijkheden om via T-MAN aan de slag te geraken. Daarbij kan onderscheid worden gemaakt tussen vaste of tijdelijke aanstellingen, maar ook de wijze waarop je bij een van onze opdrachtgevers te werk wordt gesteld, kan verschillen. T-MAN biedt verschillende diensten aan om kandidaten aan een vaste of tijdelijke baan te helpen. Klik op een van de onderstaande tegels om hier meer over te lezen.

Vaste baan

Met de term ‘vaste baan’ doelt men op een aanstelling voor een langere periode, waarbij het de intentie is van zowel kandidaat als werkgever om op een later moment het dienstverband voort te zetten in een contract voor onbepaalde tijd. De term ‘vaste baan’ is in dit verband enigszins misleidend. De indruk wordt immers gewekt dat een kandidaat bij aanstelling reeds een contract voor onbepaalde tijd krijgt aangeboden. Dit is dus vaak niet per direct het geval.

Tijdelijke baan

Weet je nog niet naar welke functie je voorkeur uitgaat of kom je pas net kijken op de arbeidsmarkt? Wellicht heb je dan nog geen behoefte aan een vaste aanstelling, maar wil je eerst eens wat meer kennis maken met verschillende bedrijven. Op deze manier kun je de nodige werkervaring op doen. Een tijdelijke baan via T-MAN biedt dan soelaas. Tijdelijk werk geschiedt via uitzenden of op basis van detacheren.

Onze diensten

Uitzenden

Meer over uitzenden

Detachering

Meer over detachering

Werving & Selectie

Meer overwerving & selectie