Sollicitatieprocedure

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de bouw of techniek? Bekijk hier dan al onze vacatures. Spreekt een van onze vacatures je aan? Solliciteer dan direct! Het opsturen van een ‘open sollicitatie’ behoort ook tot de mogelijkheden. Daarmee kunnen we jouw profiel en (functie)wensen direct matchen aan nieuwe vacatures die in de nabije toekomst beschikbaar komen.

Hieronder lees je de sollicitatieprocedure die wij volgen wanneer jij bij ons voor een baan solliciteert.

Stap 1: Stuur je cv

Solliciteer op een beschikbare vacature en stuur je cv op. Je kunt ook een open sollicitatie sturen. Per e-mail ontvang je direct een ontvangstbevestiging van ons. Wij starten met het beoordelen van je cv. Binnen 1 dag ontvang je van ons bericht of jij past binnen het profiel van een vacature. Bij voldoende aanknopingspunten nodigen we je uit voor een kennismaking- en selectiegesprek.

Stap 2: Het kennismaking- en selectiegesprek

Het kennismakingsgesprek is bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek kom je uiteraard meer te weten over ons bedrijf, wat we doen en waar we voor staan. Uiteraard willen we jou tijdens dit gesprek ook beter leren kennen. Zo bespreken we o.a. je genoten opleiding(en), werkervaring en motivatie. Ook je voorkeuren, ambities en wensen, zoals functie-inhoud en salaris zullen nader worden besproken en in kaart worden gebracht. Overeenkomsten en eventuele knelpunten met een specifieke vacature zullen ook de revue passeren.

Stap 3: Vervolggesprek bij opdrachtgever

Zien we samen mogelijkheden, dan gaan we jouw cv nu voorleggen aan een of meerdere opdrachtgevers. Bij interesse volgt er direct een vervolggesprek bij een van onze opdrachtgevers.

Stap 4: Match

De opdrachtgever wilt je aannemen: er is een match. In dat geval zijn er 2 mogelijkheden. Je treedt op projectbasis (detachering) in dienst bij ons of je treedt in dienst bij de werkgever.

Stap 5: Nazorg

Ben je eenmaal begonnen aan je nieuwe baan, dan nemen we sowieso aan het eind van je eerste werkdag contact met je op om te vragen hoe het is gegaan. Ook op latere momenten blijven we met je in contact. Want betrokkenheid en een persoonlijke benadering vinden we belangrijk.

Heb je toch nog vragen? Neem dan contact met ons op.