Werving en selectie

Hoe zou je het vinden om een baan aangeboden te krijgen die echt bij je past, waarbij je direct in dienst mag treden van dit bedrijf? Met onze specialisme en persoonlijke begeleiding kunnen wij jou daarbij helpen!

Wat is werving en selectie?

In tegenstelling tot uitzenden en detacheren, waarbij wij jouw juridisch werkgever zijn, is het ook mogelijk om direct in vast dienstverband te treden bij een van onze opdrachtgevers. Vanwege onze specialisatie in de bouw en techniek benaderen opdrachtgevers ons regelmatig met de vraag om interne vacatures via deze wervingsmethode in te vullen. Deze vacatures zijn daarom vaak alleen bij ons bekend. Doe daar dus je voordeel mee!

Wij begeleiden je uiteraard in dit het hele sollicitatieproces. In een notendop ziet dat er als volgt uit. Als we na ontvangst van je sollicitatie aanknopingspunten zien, nodigen we je uit voor een intakegesprek bij ons op kantoor. Als dit gesprek succesvol verloopt, gaan we jou als potentiële kandidaat voorstellen bij onze opdrachtgever. We regelen vervolgens een tweede sollicitatiegesprek op kantoor van jouw mogelijke nieuwe werkgever. Uiteraard helpen we jou bij een goede voorbereiding op dit gesprek.

De voordelen van werving en selectie via T-MAN

De voordelen op een rijtje:

–          De zekerheid van een vaste baan;

–          Persoonlijke begeleiding gedurende het hele sollicitatieproces;

–          Maak gebruik van onze specialisme;

–          Wij bieden unieke vacatures aan.

Aan de slag?

Bekijk al onze vacatures hier. Je kunt direct solliciteren. Heb je nog geen passende vacature gevonden, dan kun je ook een open sollicitatie naar ons toe sturen.