Detacheren

Inleiding

Wilt u technisch personeel of bouwpersoneel voor een voor een langere, vooraf overgekomen periode, aan u binden? Bijvoorbeeld voor een project of een maximum aantal manuren? Is daarbij flexibiliteit maar ook zekerheid belangrijk voor u? Het inhuren van personeel op basis van technisch detacheren biedt dan uitkomst.

Wat is detacheren?

Detachering is het ter beschikking stellen van een medewerker aan een derde partij. De duur van de detacheringsperiode, het aantal werkuren per maand en de financiële vergoeding worden vooraf vastgesteld.

Het inlenen van medewerkers op detacheringsbasis is een goede optie voor bedrijven die, naast flexibiliteit in hun persoonsbestand, de zekerheid willen dat ze over een langere periode de beschikking hebben over gekwalificeerd technisch personeel. Detacheren is ook een uitkomst voor bedrijven die geen personeelsadministratie willen bijhouden en/of hun financiële risico’s willen beperken.

Hoe werkt detacheren?

U huurt één van onze medewerkers in. Wij blijven echter juridisch werkgever van de gedetacheerde werknemer. Dit betekent dat wij zorg dragen voor de personeelsadministratie. Maar bijvoorbeeld ook voor de betaling van het salaris en de afdracht van de wettelijke premies. U bent daarentegen verantwoordelijk voor de begeleiding en het toezicht van de kandidaat op de werkvloer.

De voordelen van detacheren

  • U hebt door onze expertise snel de beschikking over een geschikte kandidaat;
  • U hebt geen last van werving- en selectiekosten;
  • De flexibiliteit van u personeelsbestand blijft gewaarborgd;
  • U hebt de zekerheid over een langere periode over personeel te kunnen beschikken;
  • De kosten worden van tevoren inzichtelijk gemaakt.

Interesse?

Mocht u nog meer informatie willen ontvangen of heeft u nog vragen? Neemt u dan contact met ons op en laat u informeren door een van onze medewerkers. Wij vertellen in een vrijblijvend gesprek graag meer over onze dienstverlening.

Wij kunnen ook voor u aan de slag gaan bij het zoeken naar een geschikte kandidaat? Meld uw vacature dan vrijblijvend bij ons aan.