Vacature Schilder Rotterdam

Vacature Schilder Rotterdam

Wij zijn per direct op zoek naar een iemand die invulling geeft in de vacature schilder Rotterdam, en deze persoon zou jij wel eens kunnen zijn. Wij zoeken namelijk een schilder die niet vies is om zijn handen uit de mouwen te steken. Van maandag tot en met vrijdag is schilderen jouw passie en werk je met toewijding aan de projecten waarmee je bezig bent. Naast schilderen beschik jij ook over een goede dosis humor want er moet ook gelachen worden tijdens het werk. De persoon die invulling geeft aan de vacature schilder Rotterdam wordt ook stiekem wel warm van de vrijdagmiddag borrel, want ook die is aanwezig.

Ben jij de schilder die invulling geeft aan deze baan? Zo ja, dan kom je te werken in een gezellig en betrouwbaar bedrijf met ervaren schilders om je heen. Het Rotterdamse credo ‘’niet lullen maar poetsen’’ past goed bij dit bedrijf en uiteraard moet jij je ook in dit kunnen vinden. Zie jij jezelf invulling geven aan de vacature schilder Rotterdam? Top, dan kan je direct solliciteren! Heb je nog meer info nodig over de vacature schilder Rotterdam? Geen probleem, lees snel verder.

Voordelen T-Man

Waarom jij bij T-Man moet werken om aan de slag te gaan met de vacature schilder Rotterdam? Hieronder noemen we even een aantal fijne voordelen die je wat meer informatie verstrekken:

  • Bij deze vacature ben je verzekerd van een veelzijdige baan!
  • Een baan in een kleinschalig bedrijf met een informele werksfeer!
  • Je bent verzekerd van een hands-on baan waarbij je, je met volle overgave inzet voor hetgeen wat je doet!
  • Verzekerd van baangarantie, ook nadat het project is afgelopen!

T-Man is een kleinschalige intermediair die veel waarde hecht aan persoonlijke begeleiding, ook voor jou als je invulling geeft aan de top vacature schilder Rotterdam. Ben je geplaatst als schilder? Super, wij helpen jou ook tijdens je werk als je er behoefte aan hebt, hierdoor kan jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling. 

Kortom…

Heb je zin in een bakkie op ons kantoor in het centrum van Rotterdam? Dan kunnen we gericht gaan kijken wanneer je kan gaan beginnen als schilder! Het kan namelijk snel gaan, reageer je vandaag nog, dan heb je binnen 2 uur reactie en plannen we een afspraak in. We willen namelijk dat je zo snel mogelijk begint om je passie voor het schilder vak te uiten. Wacht niet langer en reageer op de vacature schilder Rotterdam, verzeker jezelf van deze baan..